Tywomi Pinea 650mm LED

 365,00

Ontdek Tywomi Pinea, de perfecte aanvulling voor elk interieur.

Deze lamp wordt speciaal voor jou gemaakt nadat je bestelling is geplaatst. We streven ernaar om binnen 30 dagen te leveren. Gedurende dit proces houden we je volledig op de hoogte met stapsgewijze updates via e-mail. Zo blijf je altijd geïnformeerd over wanneer jouw product wordt gemaakt, samengesteld en verzonden.

De houten onderdelen van de Pinea worden lasergesneden, wat resulteert in een prachtige combinatie van stijl en moderniteit. Hierdoor wordt deze lamp niet alleen een gespreksonderwerp, maar ook een geliefd element in huis.

Het design is zó goed doordacht dat de houten onderdelen niet gelijmd of geschroefd hoeven te worden. De onderdelen staan onder spanning, waardoor de bladeren stevig op hun plaats blijven zitten. Dat is het resultaat van een goed doordacht ontwerp. Stijl en design hand in hand.

Hoewel we maatregelen treffen om eventuele geuren te minimaliseren, kan het zijn dat het hout tijdens de eerste weken van gebruik een bittere geur afgeeft. Maak je echter geen zorgen, deze geur verdwijnt vanzelf. Wat overblijft, is een prachtige lamp die je interieur verrijkt.

We bieden de Pinea alleen aan met het door ons uitgekozen lampelement, zo weten we zeker dat je de lamp ervaart zoals deze bedoeld is.💡

Heb je een onderdeel gebroken? Geen zorgen, de set komt met een aantal reserveonderdelen. Zie het als een bouwpakket met extra onderdelen, zodat je altijd een plan B hebt. Dat is wel zo handig!

De Pinea wordt gesneden uit FSC-gecertificeerd hout.🌳

Beschrijving

De Tywomi Pinea bezit over een slim design met sluitringen, die zorgen voor een stevige constructie die het geheel in elkaar houdt. Geen geknoei en gedoe met lijm, schroeven of tape.

Laat de Tywomi Pinea een verrijking zijn van uw ruimte.

Deze set bestaat uit drie onderdelen:
-De montagebeugel, inclusief schroeven en pluggen. (schroevendraaiers en ander gereedschap is niet inbegrepen)
-De laser gesneden Pinea onderdelen.(Meerlaags gelamineerd hout)
-Het door ons aanbevolen lampelement. (Calex).

Bij deze set zit de lichtbron inbegrepen, zodat je meteen kunt genieten van je nieuwe lamp. Dit vinden we dit heel normaal, omdat we willen dat je direct van je aankoop kunt genieten.

Het product dient zelf geassembleerd te worden, maar maak je geen zorgen, het kleine beetje papierwerk is inbegrepen, samen met enkele reserveonderdelen.

FSC-Code: FSC-C112997 🌿

Voor verdere vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder op onze contactpagina!

 

Bijkomende informatie

Afmetingen 700 cm
Type lamp

Hanglamp

Productnaam

Pinea

Type materiaal

Lasergesneden meerlaags gelamineerd hout

Afmetingen

Diameter x Hoogte: 650 x 525

Lampelement

Met Calex lamp