Informatie rondom garantie & retour

Retourneren:

Bedenktijd: Bij Tywomi streven we naar tevreden klanten. Daarom hanteren wij een bedenktijd van 14 dagen voor het retourneren van producten. Dit betekent dat je elke aankoop binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen kunt retourneren.

Retourprocedure:

  1. Neem contact met ons op via e-mail op info@tywomi.com om je retour aan te melden.
  2. Vermeld in je e-mail je naam, bestelnummer en indien van toepassing de reden voor de retournering.
  3. Wij zullen je zo spoedig mogelijk voorzien van verdere instructies voor de retourzending.

Voorwaarden voor retournering:

  • Het product en/of de product(en) moeten binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling worden geretourneerd.
  • Het product en/of de product(en) moeten in originele staat en onbeschadigde verpakking worden teruggestuurd.
  • De retourkosten zijn voor ons. U ontvangt van ons een verzendlabel voor een gemakkelijke retourzending.
  • Made-to-order (klantspecifieke) producten vallen niet onder het herroepingsrecht en kunnen niet geretourneerd worden.

Terugbetaling: Na ontvangst en inspectie van de geretourneerde lamp(en) zullen wij zo snel mogelijk overgaan tot terugbetaling. Indien mogelijk bieden we de optie om het product te ruilen. De terugbetaling zal het volledige aankoopbedrag omvatten, inclusief eventuele initiële verzendkosten.

Defecte of beschadigde producten: Als het ontvangen product defect of beschadigd is, neem dan onmiddellijk contact met ons op via info@tywomi.com. Wij zullen zorgen voor een passende oplossing.

Dit retourbeleid is in overeenstemming met de geldende wetgeving. Voor verdere vragen of informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan klaar om je te assisteren en streven ernaar om je winkelervaring bij Tywomi zo positief mogelijk te maken.

Garantie:

Uiteraard streven wij Tywomi er naar uit om hoogwaardige producten te leveren en doen we ons uiterste best om ervoor te zorgen dat elk product vrij is van fabricagefouten. We begrijpen echter dat onvoorziene situaties kunnen optreden. Daarom bieden we het volgende garantiebeleid:

Garantietermijn: Elk product van Tywomi.com wordt geleverd met een garantieperiode van 2 jaar vanaf de datum van aankoop.

Wat valt onder de garantie: Wij garanderen dat onze producten vrij zijn van fabricagefouten en materiaaldefecten. Als een dergelijk defect optreedt binnen de garantieperiode, zullen wij kosteloos zorgen voor extra onderdelen, vervanging of een andere passende oplossing om de tekortkomingen teniet te doen.

Wat niet onder de garantie valt: De garantie dekt geen schade veroorzaakt door normale slijtage, onjuist gebruik, ongelukken of onbevoegde wijzigingen aan het product. Lichtbronnen, zoals lampen en soortgelijke producten vallen niet onder garantie.

Procedure voor garantieclaims:

  1. Neem zo snel mogelijk contact met ons op via info@tywomi.com en vermeld je naam, bestelnummer en een gedetailleerde beschrijving van het probleem.
  2. We kunnen om foto’s of andere bewijsstukken vragen om de garantieclaim te beoordelen.
  3. Na goedkeuring van de garantieclaim zullen wij een passende oplossing bieden, zoals extra onderdelen, vervanging of terugbetaling. Een andere oplossing is ook mogelijk.

Klanttevredenheid is onze prioriteit: Bij Tywomi streven we naar klanttevredenheid. Als je problemen ondervindt met een product, staan wij klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat eventuele tekortkomingen adequaat worden aangepakt.

Identiteit ondernemer

Tywomi
Hoofdstraat 142
9355 TD Midwolde
info@tywomi.com
T: +31 (0) 681866775
KVK: 83867562
BTW: NL003883192B57

Modelformulier voor herroeping

Download hier het formulier

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)